AIMO


Salutare dragilor!
Am avut ocazia sa fac ceva sport în acești leggings și tricou AIMO Sport,  MADE IN MOLDOVA , ceeia ce bucura mult pentru că apar și în Moldova brand-uri de îmbrăcăminte sport, și eu m-am simțit superb în ele, comod, calitativ și deosebit!
O să vă fac o mică introducere al acestor produse, chiar aici pe blog!

Un model de leggings definiți prin simplitate și funcționalitate, în același timp. Confecționați din țesătura de bază – 88% poliester/ 12% elastan și plasa laterală (elementul adițional) – 80% poliamidă/ 20% elastan, aceștia oferă un confort maxim în timpul activităților sportive, datorită rezistenței și elasticității materialului. Aceștia sunt perfecți atât pentru antrenamentele de la sala de fitness, cât și pentru cele de afară, dacă timpul predispune confortului fizic personal (>10°). De asemenea, materialul are proprietatea de absorbție a transpirației și de eliberarea ei în aer, astfel pielea rămâne uscată în contact cu acesta. Un avantaj al modelului este buzunarul lateral, un element util, dar și indispensabil în cazul celor care preferă să asculte muzică în timpul activităților sportive sau să-și urmărească reușitele prin aplicațiile corespunzătoare din telefon etc.

Tricou sport mânecă lungă (printat)

Acest tricou se remarcă prin finețea stofei din microfibră, care poate absorbi umezeala mult mai bine decât firele de bumbac. În ciuda firelor fine, microfibra are un sistem de blocare a aerului, creat în special pentru a păstra căldura corpului dar, în același timp, pentru a lăsa pielea să respire. Deoarece acarienii nu se pot dezvolta și trăi în materialul de microfibră, aceasta este alegerea ideală pentru persoanele care suferă de alergii. Tricoul este foarte ușor de întreținut, cu condiţia respectării instrucţiunilor de îngrijire, intensitatea culorilor persistând chiar şi după spălare frecventă. Bucuraţi-vă de o calitate deosebită, ce dă senzația atingerii catifelate a pielii.

Pentru mai multe detalii, vedeți aici :
Facebook
Instagram 


Discussion


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.