Ocean Balance

photo 1

Cu pași grăbiți ne-am apropiat de sezonul estival și piesa Must-Have a devenit costumul de baie.
VARA, BINE AI VENIT!!!
Pentru ținuta de astăzi am optat pentru one piece swimsuit , inițial apărut în 1940 ca o necesitate pentru actrițele din Hollywood, iar mai apoi în 1970 înlocuiește bikini, având o tăietură circulară. De asemenea, acest tip a costumului de baie evidențiază perfect silueta corpului și a fost creat pentru femei care practicau surfingul, înotul și scufundatul.

În prezent este o piesă vestimentară ce accentuează feminitatea și modestia, oferă un confort deosebit în timpul înotului, ca fiind celebră printre renumitele sportive. Se găsește în mai multe forme, culori și printuri, fiecare având specificul său.
Este o alegere perfectă pentru o ieșire la plajă sau piscină, poate fi combinată cu o pereche de sandale, ochelari în aceași nuanță și o geantă pentru plajă.
Am asortat un costum de baie dintr-o piesă fără suport pe umeri, de culoare neagră, cu benzi laterale puțin transparente ce pun accentul pe forma siluetei, de asemenea acest look nu ar fi complet fără de o pereche de ochelari Miu Miu  cu o formă rotundă Must-Have în acest sezon.

photo 2 photo 4 photo 9 photo 10 photo 3 photo 7 photo 6 photo 5 Was wearing :
One piece swimsuit – NastyGal (similar)
Sunglasses – Miu Miu 

Discussion


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.