Phoenix Story

photo 16 ”Iubirea e ca pasărea Phoenix, poate să renască din cenuşă.”

Frumusețea ce renaște, iubire ce nu apune, simbolul păcii și al armoniei sunt toate despre pasărea Phoenix.
Este o pasăre mică, care posedă proprietatea de autoincendiere periodică și regenerarea din propria cenușă. Cel mai interesant fapt din legenda păsărei Phoenix este moartea acesteia, atunci cînd ea simte că se aproprie sfîrșitul, își construiește un cuib din plante aromatice și tămîie, apoi dă foc cuibului, se întinde și arde odată cu cuibul, iar din cenușa sa, naște o altă pasăre. Mai tîrziu, noua pasăre o îngroapă pe cea precedentă, punându-i rămășițele într-un înveliș de smirnă și tămâie în formă de ou pe care le duce la sanctuarul Helipolis.
Astfel look-ul de astăzi este întruchiparea unei legende frumoase. Și anume elementul principal, costumul de baie Hermes. Casa de modă ce mereu crează opere de artă care devin accentul sezonului în orice ținută.
Este o combinare perfectă pentru ieșiri la plajă, piscină, sau un loc mai romantic dar și unul din preferatele mele din nordul Miami – Palm Beach.
De asemenea acest look nu ar fi finisat fără de brățară și eșarfă Hermes cu același print Phoenix, să nu uităm și de ochelari care sunt o piesă necesară în timp de vară 😉
photo 5 photo 14 IMG_3615 photo 15 IMG_3619 photo 3 IMG_3618 photo 7
photo 11 Was wearing :
Swimsuit – Hermes
Silk Scarf – Hermes (similar)
Sunglasses – Illesteva
Bracelet – Hermes (similar)
Earrings – Dior

Discussion


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.