Oldcom Etno Collection

IMG_7824-as-Smart-Object-1

Pentru că vara aceasta va avea loc Festivalul Etno Balcanic ed.II pe August 27-29, vroiam să vă prezint brand-ul autohton preferat de încălțăminte și anume el a lansat cîteva modele de încălțăminte care se v-or potrivi perfect atît pentru festival cît și pentru zilele obișnuite de vară în care ne dorim cu toții să purtăm încălțăminte cit mai ușoară și comodă! 😉

Vara aceasta, OLDCOM îți propune să-ți redefinești zona de confort din sezonul estival cu noua colecție de slip-oni și teniși în stil etno, cu colorit divers, forme și texturi inspirate din portul popular moldovenesc.
Pornind de la conceptul că nu trebuie să faci compromisuri între stil și confort atunci când vine vorba de încălțăminte, OLDCOM a lansat o nouă colecție special pentru tine și picioarele tale.
Pe cât de confortabile și durabile, pe atât de stilate și în ton cu tendințele modei. Noua colecție uimește prin universalitatea sa, fiind genul de încălțăminte care pot fi purtate cu orice ocazie și în combinație cu oricare stil.
În special, în sezonul de vară s-a pus accentul pe stilul național cu variații de design și o gamă bogată de motive inspirate din portul moldovenesc, unde persistă ideea de îmbinare a trecutului cu contemporanietatea.
Este o colecție în special destinată tinerilor, confectionată din stofe exclusiv naturale ce permit pielii să respire. Având o talpă flexibilă și ușoară, asigură confort și stabilitate la fiecare pas, fiind perfect încadrați în dress-code-ul zilnic.

Nu vei găsi încălțăminte mai potrivită pentru vara aceasta decât cea de la OLDCOM!

Colecția ETNO este disponibilă în magazinele din Chișinău, la prețul de 139 MDL.

Cîteva momente exclusive din culise și echipa ce a realizat campania ETNO 2015.

https://www.youtube.com/watch?v=KdaYazUGjwo

IMG_7655-as-Smart-Object-1 IMG_7384-as-Smart-Object-1 IMG_7630-as-Smart-Object-1 IMG_7587-as-Smart-Object-1 IMG_7496-as-Smart-Object-1 IMG_7480-as-Smart-Object-1 IMG_7461-as-Smart-Object-1 IMG_7446-as-Smart-Object-1 IMG_7337-as-Smart-Object-1 IMG_7712-as-Smart-Object-1-Recovered

Pentru a vedea mai multe modele, vizitati site-ul oficial: www.oldcom.md

Si pagina de facebook: https://www.facebook.com/sa.oldcom

Magazine OLDCOM:
Str. Industriala 34/1
Str. Armeneasca 47

În curand va avea loc deschiderea noului magazin OLDCOM

str. Ion Creanga 74.

Discussion


Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.